Therapie

Therapie is bedoeld om inzicht te krijgen in hoe gedachten, gevoelens, gedrag, gezondheid en eerdere ervaringen met elkaar samenhangen. Jouw gedachten, gevoelens en gedrag staan centraal. Het is een goede methode om meer over jezelf te weten te komen.  Door therapie krijg je inzicht in waar de problemen zijn ontstaan, wat er nodig is om het op te lossen en verwerk je de emoties die erbij naar boven komen. Therapie werkt helend.

Therapie helpt je niet om voor altijd gelukkig te zijn, het leert je wel om op een gezonde manier te dealen met de ups en downs die je in het leven tegenkomt.

Psychodynamische therapie is effectief bij zeer uiteenlopende klachten. Daarbij kun je denken aan depressie en neerslachtigheid of spanning, stress en burn-out. Ook bij angsten en fobieën helpt psychodynamische therapie. Andere voorbeelden van klachten waarbij ik je kan helpen zijn o.a.: slaapproblemen, verslavingsproblemen, trauma, vage lichamelijke klachten (SOLK), aanhoudende vermoeidheid, relatieproblemen en zingevingsvragen.

Als je graag wilt overleggen of therapie voor jou zinvol is neem dan gerust contact met mij op.

betrouwbaar en doelgericht